Arbejdspladsernes Motionsuge

 DYRK SAMMENHOLDET TIL ARBEJDSPLADSERNES MOTIONSDAG

I år er Arbejdspladsernes Motionsdag blevet en del af Sammen i bevægelse-arrangementerne, som bl.a. DR står bag. Derfor er motionsdagen i 2021 udvidet til at være hele uge 41 - Danmarks Motionsuge.

Over hele landet arrangeres forskellige aktiviteter både på og udenfor arbejdspladserne - og vi er også med i ROFI. I hele uge 41 byder vi indenfor til GRATIS deltagelse i de fleste af vores aktiviteter:

 

Løbeklub

Vi mødes til fælles opvarmning, hvorefter vi deler os op i hold på forskellige distancer, alt efter formåen og ambition. Der er erfarne løbeinstruktører på alle hold.

Tirsdag kl. 17.15 med start fra Hundeskoven

Torsdag kl. 17.15 med start fra ROFI

Lørdag kl. 9.00 med start fra Ringkøbing Svømmehal

 

Gangsport

At gå en tur er god motion. I Gangsport går vi fem kilometer i raskt tempo - det forbrænder man lige så mange kalorier ved som at løbe fem kilometer. Da ikke alle går lige stærkt, har vi flere grupper, der går i hver sin hastighed. Husk gode sko!

Onsdag kl. 18.30 med start fra ROFI

 

Pickleball

Pickleball er et ret nyt spil i Danmark, der kombinerer tennis, bordtennis og badminton i eet spil. Du har garanteret ikke prøvet det før - men det kan du nu.

Onsdag kl. 20.00 i ROFI hal 2. Vi har udstyr du kan låne.

 

Petanque

Det er super sjovt og hyggeligt at spille petanque, så kom og få en dyst og en sludder. Vi har petanque-kugle du kan låne.

Tirsdag og torsdag kl. 13.45 på banerne ved ROFI

Tirsdag kl. 14 på banerne i Tarm ved Falckstationen

 

Squash

Få sved på panden med en rask dyst squash. Der er gratis booking af bane i ROFI hele uge 41. Ketsjere kan lejes, og bolde kan købes. Booking på telefon 9732 2455 eller ved henvendelse i ROFI-Centrets reception.

 

Skydning

Få pulsen ned og koncentrationen op i skydekælderen. Alle kan skyde en stor serie gratis - yderligere serier kan købes for 35 kr.

Mandag kl. 18.30 - 20.00 i Skydekælderen i Tarm Idrætscenter

Tirsdag kl. 19.00 - 21.30 i skydekælderen i ROFI

 

Fitness

Kom og prøv et par af vores motionshold ganske gratis. Bemærk at der er begrænset antal pladser - først til mølle. Tilmelding på fitness@rofi.dk.

 

Bike

Mandag kl. 18.30 – 19.30

Bike er for dig, der gerne vil forbrænde en masse kalorier, forbedre din kondition og samtidig have det sjovt. Vi køre på Body Bike Smart+ Ocean IX.

Der er mulighed for at se sin træning og fremskridt med Appen: Body Bike Smart+. Den downloades på sin mobil og så bruger man mobilen som display til at køre efter i timerne. På appen kan der fx. ses: WATT, kørte km og forbrændte kalorier.

Alle kan være med uanset forudsætninger. Vores instruktører vejleder dig og guider dig igennem timen, så du får den bedst mulige oplevelse.

Instruktøren foreslår tempo, men det er DIG, som bestemmer dit tempo og belastning hele vejen igennem timen.

 

Crossfitness

Tirsdag kl. 19.00 - 20.00

På crossfitness dyrker vi hele kroppen. Vi træner udholdenhed, tungt (hvis man vil), power og sjovt. Der er svedgaranti og risiko for ømme lår- og mavemuskler. Til træningen bruges forskellige redskaber som f.eks.: Slamball, TRX, BOSU, Kettlebell, Bildæk, vægte, elastikker og Sandbags. Træningen er tilpasset så man følger sit eget tempo og niveau, så alle kan være med.

 

Full Body Attack

Torsdag kl. 18.30 - 19.30

På denne time arbejdes der med alle kroppens muskler. Du arbejder ved din egen base med forskellige træningsredskaber som f.eks.: Exertube elastikker, små træningselastikker, håndvægte, stepbænk, store og små måtter.

Timen er for alle, både kvinder og mænd. Der er forskellige vægtstørrelser og elastikstyrker, så hvis man vil træne tungt, er dette også en mulighed.

 

Inspiration til egne aktiviteter – på arbejdspladsen eller derhjemme

Der er masser af mulighed for sjove og anderledes aktiviteter, der dyrker sammenholdet. På Firmaidrættens hjemmeside ligger et helt katalog fyldt med idéer og forslag – og det er ganske gratis. Læs mere her