Jan Gintberg Show 2022
Død eller Le-ende

Lørdag 1. oktober 2022

Læs mere

 

Anders Blichfeldt -
Christmas Magic 2022

ROFI-Centret - lørdag den 3. december 2022

Læs mere

 

ROFI Walkathon

Lørdag 8. oktober 2022

Læs mere

Arrangementer

Forrige

ROFI-Centret lørdag d. 1. oktober

Jan Gintberg Show - Død eller Le-ende


Nu kan vestjyder igen opleve
et godt show med Jan Gintberg

Komikeren Jan Gintberg optræder lørdag den 1. oktober med sit show ”Død eller Le-ende” i ROFI-Centret, hvor folk kan opleve, at grinet er et ret unikt smøremiddel.

Stand-up komikeren m.m. Jan Gintberg har et særligt godt tag i vestjyder. Da han i 2015 gæstede ROFI-Centret med sit show ”Det store spørgsmål”, var alle pladser besat. Der var også fuldt hus i centret, da han i 2018 optrådte med showet ”Gintberg re(d)der verden”. Derfor ventes der også i den grad rift om billetterne, når Gintberg lørdag den 1. oktober 2022 på sin turné rundt i landet med showet ”DØD eller LE-ENDE” runder ROFI-Centret.

Om showet siger Jan Gintberg selv bl.a.:

”Jeg betragter det som min livsopgave som komiker at minde folk om, at grinet er et ret unikt smøremiddel, vi mennesker har udviklet. Efter en af de mere trist og langstrakte perioder i historien er det tid, at vi kommer ud af ekkokamrene og vælger mellem latteren eller et forholdsvis trist liv i sort/hvid. Jeg har set og oplevet nok til, at jeg med sikkerhed kan sige, at det er lige så fint at finde glæde i alt livets galskab fremfor at sætte sig til at krepere med hængende mundvige”.

Bred appel til vestjyder

Publikum til Gintbergs show i ROFI-Centret den 1. oktober vil helt sikkert selv kunne opleve, at ”grinet er et ret unikt smøremiddel”.

- Jan Gintberg passer godt til Vestjylland. Det oplevede vi, da han trak fuldt hus i ROFI-Centret med sine shows i henholdsvis 2015 og 2018. Hans tilgang til, hvad jeg vil betegne som god vestjysk humor, appellerer også aldersmæssigt til en bred skare af mennesker i Vestjylland. Derfor har vi ikke været i tvivl om, at folk på vores egn også skulle have mulighed for at opleve Gintberg igen, når han præsenterede et nyt show. Det gør han nu, og vi glæder os, siger leder af ROFI-Centret, Per Lange Andersen.

”Døende eller Leende” er et stærkt satirisk og personligt show. Om at huske ikke kun at overleve, men også leve, mens man overlever – ” inklusiv bizarre afstikkere til alt fra bl.a. magtliderlig frugt, Glyngøre håndsprit, presse, politik, procenter, privilegieblindhed og andre ting med p”, som det udtrykkes i foromtalen af showet.

Og som Jan Gintberg tilføjer:

- Og så er der jo gudskelov blevet en del mere at tale om i den evige og nu også hidsige polokamp mellem kønnene. Som min kloge moster altid siger: Kvinder er fra Venus og mænd er fra centerpubben… Det er klart, at vi bliver nødt til at kunne grine af vores forskelligheder for overhovedet at kunne holde hinanden ud”.

Billetsalg

Du kan købe din billet her eller ved henvendelse til ROFI-Centret.

Billetprisen er kr. 395,00 ekskl. gebyr.

Kokkens Menu

Spisningen begynder kl. 17.00.

  • Filodej m. torsk og urter
  • bruschetta m. ristede svampe og ricotta
  • Marineret oksemørbrad m. ovnbagte persillerødder samt dagens kartoffel
  • Porter-braiserede svinekæber m. grov mos
  • Hertil årstidens salater
  • Hjemmebagt brød samt smør
  • Kaffe/te og kransekage

Menupris

Kr. 250 pr. person ex. gebyr

Forrige